0

Nieuwveen

Zorgvacatures in Nieuwveen

Op zoek naar interessante zorgvacatures in Nieuwveen? Bij Ipse de Bruggen is er altijd ruimte voor gedreven en deskundige professionals. Bied jij onze cliënten de ondersteuning die zij nodig hebben om het beste uit hun leven te halen?

Op het landgoed is er een bakkerij, en in het dorp een winkel en een centrum voor arbeid en training.

Op onze talrijke locaties in Nieuwveen, veelal op het fraaie Landgoed Ursula, wonen cliënten met een verstandelijke beperking. Soms is er sprake van bijkomende problematiek van psychiatrische of lichamelijke aard. Het zorgaanbod is zeer divers: op de ene locatie werk je met actieve cliënten die een hoop zelf doen, terwijl er op de andere meer zorg en begeleiding nodig is. Ook vind je in Nieuwveen een Centrum voor Integrale Diagnostiek en Behandeling. Er zijn in de omgeving uiteenlopende mogelijkheden voor werk en dagbesteding: op het landgoed een bakkerij, en in het dorp een winkel en een centrum voor arbeid en training. Volop mogelijkheden dus om als zorgprofessional een bijdrage te leveren!

 

Zorg waarbij de cliënt centraal staat

Benieuwd wat je precies te wachten staat als je een van onze vacatures komt opvullen? Als zorgprofessional bij Ipse de Bruggen ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse bezigheden. Waar ze kunnen voeren ze de regie over hun eigen bestaan; jij zorgt ervoor dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Als het nodig is, begeleid je ze met eten, douchen en aankleden. Of juist met het opbouwen van een netwerk en het vinden van werk of dagbesteding. Creativiteit en inlevingsvermogen zijn hierbij onmisbaar. Een flinke dosis humor kan natuurlijk ook geen kwaad.

Wil jij in de zorg werken in Nieuwveen? Bekijk dan de onderstaande vacatures! 


Nieuwveen op de kaart

52.1982849, 4.7566311

Wil jij vrijwilliger worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!