0

Nootdorp

Zorgvacatures in Nootdorp

Op zoek naar interessante zorgvacatures in Nootdorp? Bij Ipse de Bruggen is er altijd ruimte voor gedreven en deskundige professionals. Bied jij onze cliënten de ondersteuning die zij nodig hebben om het beste uit hun leven te halen?

Er is speciale aandacht voor ouder wordende cliƫnten.

Op onze talrijke locaties in Nootdorp, met name gelegen in of nabij de groene buurtschap Craeyenburch, bieden wij woonruimte voor een zeer diverse doelgroep: cliënten met een lichte verstandelijke beperking tot een ernstig meervoudige. Er is speciale aandacht voor ouder wordende cliënten. Behalve woonvormen bevinden zich in Nootdorp een Centrum voor Integrale Diagnostiek en Behandeling, een ambulant behandelteam, en een kinderdienstencentrum. Ook vind je er Klinisch Centrum Kristal, een samenwerkingsverband met ggz-instelling Rivierduinen waar cliënten met bijkomende psychiatrische problematiek worden geholpen. Wij bieden in Nootdorp een scala aan werk- en dagbestedingsprogramma’s, waaronder een manege. Volop mogelijkheden dus om als zorgprofessional een bijdrage te leveren!

 

Zorg waarbij de cliënt centraal staat

Benieuwd wat je precies te wachten staat als je een van onze vacatures komt opvullen? Als zorgprofessional bij Ipse de Bruggen ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse bezigheden. Waar ze kunnen voeren ze de regie over hun eigen bestaan; jij zorgt ervoor dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Als het nodig is, begeleid je ze met eten, douchen en aankleden. Of juist met het opbouwen van een netwerk en het vinden van werk of dagbesteding. Creativiteit en inlevingsvermogen zijn hierbij onmisbaar. Een flinke dosis humor kan natuurlijk ook geen kwaad.

Wil jij in de zorg werken in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Bekijk dan de onderstaande vacatures!


Nootdorp op de kaart

52.0439927, 4.3909217

Wil jij vrijwilliger worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!