0

Zwammerdam

Zorgvacatures in Zwammerdam

Op zoek naar interessante zorgvacatures in Zwammerdam? Bij Ipse de Bruggen is er altijd ruimte voor gedreven en deskundige professionals. Bied jij onze cliënten de ondersteuning die zij nodig hebben om het beste uit hun leven te halen?

Op ons prachtige Landgoed Hooge Burch bieden wij talrijke faciliteiten voor wonen, werk en dagbesteding.

Op talrijke locaties in Zwammerdam, veelal op ons prachtige Landgoed Hooge Burch, wonen cliënten met een verstandelijke beperking. Soms is er eveneens sprake van psychiatrische problematiek of een lichamelijke beperking. Ook begeleiden wij in deze gemeente diverse cliënten die zelfstandig wonen, en is er een behandelcentrum dat gespecialiseerd is in ernstige gedragsproblemen. In Zwammerdam bieden wij een scala aan werk- en dagbestedingsprojecten. Je vindt er bijvoorbeeld een fietsenwerkplaats en ook De Sjop, waar cliënten handgemaakte producten verkopen, zoals speelgoed, ansichtkaarten en badtextiel. Volop mogelijkheden dus om als zorgprofessional een bijdrage te leveren!

 

Zorg waarbij de cliënt centraal staat

Benieuwd wat je precies te wachten staat als je een van onze vacatures komt opvullen? Als zorgprofessional bij Ipse de Bruggen ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse bezigheden. Waar ze kunnen voeren ze de regie over hun eigen bestaan; jij zorgt ervoor dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Als het nodig is, begeleid je ze met eten, douchen en aankleden. Of juist met het opbouwen van een netwerk en het vinden van werk of dagbesteding. Creativiteit en inlevingsvermogen zijn hierbij onmisbaar. Een flinke dosis humor kan natuurlijk ook geen kwaad.

Wil jij in de zorg werken in Zwammerdam? Bekijk dan de onderstaande vacatures!


Zwammerdam op de kaart

52.1055397, 4.7292718

Wil jij vrijwilliger worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!