0

Zuid-Holland

Zorgvacatures in Zuid-Holland

Op zoek naar interessante zorgvacatures in Zuid-Holland? Bij Ipse de Bruggen is er altijd ruimte voor gedreven en deskundige professionals. Bied jij onze cliënten de ondersteuning die zij nodig hebben om het beste uit hun leven te halen?

 

In Zuid-Holland vind je ruim driehonderdvijftig locaties, verspreid over de hele provincie.

In Zuid-Holland zijn wij een van de belangrijkste zorgaanbieders: op ruim driehonderdvijftig locaties verspreid over de hele provincie bieden wij woonruimte, zorg en behandeling. Al onze cliënten hebben een verstandelijke beperking, en soms ook een meervoudig complexe handicap, een psychiatrische ziektebeeld, een ontwikkelingsstoornis als autisme of een gedragsprobleem. Iedere locatie heeft haar eigen sfeer: op de ene begeleid je actieve cliënten die veel zelf doen, terwijl je op de andere met cliënten te maken krijgt die meer zorg nodig hebben. Ook bieden wij cliënten uiteenlopende mogelijkheden voor werk en dagbesteding. Volop ruimte dus om als zorgprofessional een bijdrage te leveren!

 

Zorg waarbij de cliënt centraal staat

Benieuwd wat je precies te wachten staat als je een van onze vacatures in Zuid-Holland komt opvullen? Als zorgprofessional bij Ipse de Bruggen ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse bezigheden. Waar ze kunnen voeren ze de regie over hun eigen bestaan; jij zorgt ervoor dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Als het nodig is, begeleid je ze met eten, douchen en aankleden. Of juist met het opbouwen van een netwerk en het vinden van werk of dagbesteding. Creativiteit en inlevingsvermogen zijn hierbij onmisbaar. Een flinke dosis humor kan natuurlijk ook geen kwaad.

Wil jij in de zorg werken in Zuid-Holland? Bekijk dan de onderstaande vacatures!


Zuid-Holland op de kaart

52.0207975, 4.4937836

Wil jij vrijwilliger worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!