0

4 december 2017 Kennismaken in Schiedam!

4 december 2017 Kennismaken in Schiedam!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de gehandicaptenzorg?
Pak deze kans dan met beide handen aan! Kom naar onze kennismakingsmiddag op maandag 4 december 2017 van 11.00 – 15.00 uur bij Ipse de Bruggen op onze locatie, het Gaardenpad in Schiedam; deze locatie omvat vier verschillende woningen met diverse doelgroepen.

4 december 2017 Kennismaken in Schiedam!

Wij zijn op zoek naar collega’s die onze teams komen versterken. Collega’s die enthousiast en bevlogen zijn, nieuwsgierig zijn aangelegd en zin hebben in een nieuwe uitdaging! Van belang is wel dat je een stevige persoonlijkheid bent, die net zoals wij, samenwerken belangrijk vindt. Wij bieden een dienstverband met een vast aantal uren of met flexibele uren aan. Op maandag 4 december willen wij graag met jou het gesprek aangaan over de mogelijkheden binnen onze locatie.
Tijdens deze middag vertellen verschillende (toekomstige collega) begeleiders over hun werk en leiden ze je rond op onze locatie. Wat maakt hun werk zo leuk, hoe ziet een dag als begeleider eruit en wat heb je nodig als begeleider om dit werk te kunnen doen. Uiteraard krijg je zelf ook de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Spreekt jou dit aan?

Meld je dan via deze website voor 04 december a.s. aan.

Wil je liever eerst de vacatures bekijken?

Gaardenpad 2A zoekt begeleiders C en D
Gaardenpad 2B zoekt begeleiders C en D
Gaardenpad 2C zoekt begeleiders B
Gaardenpad 2D zoekt begeleiders C

Wij gaan graag met jou in gesprek op 4 december a.s. en wie weet komen we tot een leuke samenwerking.

Tot dan! 

 


 
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor NewsAlert!
 

Geen passende vacature? Meld je nu aan bij JobAlert!