0

Frank Hageman Vrijwilliger van het Jaar!

Frank Hageman Vrijwilliger van het Jaar!

Frank Hageman is uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. Frank heeft hiermee de Vrijwillige Inzet Prijs (VIP) gewonnen. Hij is één van onze unieke vrijwilligers die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de zorg en welzijn.

Frank Hageman Vrijwilliger van het Jaar!

Donderdagochtend 7 december, de dag van de vrijwilliger, is Frank verrast met een feestje, waarbij hij in het zonnetje is gezet door zijn cliënten, collega’s en door Zorgzijn Werkt, de vereniging die zich inzet voor branche overstijgende arbeidsmarktvraagstukken in de regio. Frank ontving een oorkonde, mooie bos bloemen en een cadeaubon, natuurlijk onder het genot van een stuk lekkere taart.

 

Frank werkt op Noordeinde 1-3 op Craeyenburch in Nootdorp (soms op een andere locatie) en is doordeweeks bijna dagelijks aanwezig. Een greep uit wat collega’s over Frank zeggen:

 

“Frank staat altijd klaar voor het team, en zeker ook voor cliënten. Niks is teveel!”
“Hij staat altijd open voor nieuwe dingen en wil ook altijd helpen.”
“Frank is hier bijna elke dag en als je hem een keer nodig hebt, dan hoef je maar te bellen en hij komt.”

 

De afgelopen weken konden medewerkers en werkgevers een vrijwilliger nomineren voor Vrijwilliger van het Jaar. Frank is het meest genomineerd en wint daarom deze titel. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst is Frank geïnterviewd door Omroep West. Je kunt het item vanaf donderdag 7 december 17.30 uur bekijken op OmroepWest. Het item herhaalt zich ieder uur.

 

Bij deze bedanken wij graag al onze vrijwilligers voor hun fantastische inzet, iedere keer weer!


  • 07-12-2017
  • Categorie: Nieuws
 
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor NewsAlert!
 

Geen passende vacature? Meld je nu aan bij JobAlert!