0

Vacatures

Onze 124 vacatures

Wil je meldingen ontvangen bij nieuwe vacatures? Maak een Jobalert aan.

Filter op:
Solliciteer

Vind jij het leuk om met enig regelmaat met een van onze cliënten op pad te gaan naar het winkelcentrum, de kringloopwinkel of heerlijk te genieten met een kopje koffie op een terras. Dan kijkt een van onze cliënten al reikhalzend naar je uit!

Solliciteer

Ben je op zoek naar je leuke en uitdagende stageplaats in Oostvoorne en volg je de opleiding MMZ of PGBZ? Ben je iemand die zowel begeleiding als verzorging leuk vind en wil je werken met volwassen en ouder wordende cliënten met een matige verstandelijke beperking? Kijk niet verder; wij zoeken een spontane stagiaire die van aanpakken weet. Bij ons kun je leren om zorg, ondersteuning en activiteiten aan te bieden die aansluit bij de vraag en/ of beleving van onze bewoners? Wij hebben één stageplaats voor MMZ/PBGZ stagiaires binnen onze locatie.

Solliciteer

Zoek je een leuke stageplek binnen een cateringbedrijf waar mensen met een verstandelijke beperking werken? Bij Prins Heerlijk kun je je leerdoelen verwezenlijken in een gezellige, professionele omgeving. Wij hebben per 1 februari 2018 weer ruimte voor een nieuwe tweede jaars MMZ of PBGZ stagiaire!

Solliciteer

Huiselijke woongroep met 8 cliënten en warm en persoonlijk team zoekt stagiair(e) die bij ons past.

Solliciteer

Ben jij een 2e of 3e jaars student PBGZ of MMZ en op zoek naar een stageplaats in de dagbesteding? En wil je leren belevingsgericht te werken? Dan hebben wij een leuke stageplaats voor je op het dagactiviteitencentrum Willem Felsoord in Delft.

Solliciteer

Wil jij mensen met een beperking een leuke dag bezorgen door ze te helpen bij diverse leuke activiteiten en uitstapjes en heb je tijd over? Wij hebben ruimte voor vrijwilligers in Oostvoorne!

Solliciteer

Woon je in of in de regio Zwammerdam en heb je tijd over voor uitdagend vrijwilligerswerk. Sta je stevig in je schoenen en ben je enthousiast en duidelijk? Voor onze woongroep op Oude Rijnlaan 18 zoeken we een vrijwilliger die kan helpen bij activiteiten.

Solliciteer

De cliënten van Spoorlaan 2 zoeken een maatje waarmee ze samen leuke activiteiten kunnen bezoeken.

Solliciteer

Woon jij in of in de regio Vlaardingen? En wil je graag vrijwilligerswerk doen op een dagbesteding? Dan zijn onze cliënten opzoek naar jou!

Solliciteer

Wil jij vrijwilliger worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!