0

Maatschappelijke zorg

Word medewerker maatschappelijke zorg

Waar sommige mensen beperkingen zien, zie jij mogelijkheden. Je zet je dan ook graag in voor jouw cliënten met een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking. Zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.
Je gaat zelfstandig en doortastend te werk, maar neemt hen nooit de regie over hun eigen leven uit handen.
Herken je je in het bovenstaande? Bij Ipse de Bruggen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en deskundige medewerkers maatschappelijke zorg. (niveau 3)


Een uitdagende en veelzijdige baan

Als medewerker maatschappelijke zorg ondersteun je cliënten in alle aspecten van hun leven. Je zorgt ervoor dat zij op lichamelijk, geestelijk én sociaal vlak tot bloei kunnen komen. Samen onderzoeken jullie wensen en kansen op het gebied van werk, vrijetijdsbesteding, relaties, seksualiteit, en persoonlijke ontwikkeling. Vervolgens stimuleer je hen om hun unieke mogelijkheden optimaal te benutten.

Ook help je de cliënt het overzicht te behouden. Bij activiteiten en dagbesteding ondersteun je je collega die verantwoordelijk is voor de coördinatie.

Een uitdagende en veelzijdige baan als begeleider B of C dus. En we bieden ook stage en BBL opleidingsplaatsen, waarbij je de kans krijgt om écht het verschil te maken in het leven van jouw cliënten.

Ben jij geïnteresseerd? Bekijk dan nu onze Maatschappelijke zorg vacatures.

Neem contact op
Maatschappelijke zorg | Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten - Ipse de Bruggen, Zuid-Holland

Wil jij vrijwilliger worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!