0

Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg

Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

Waar sommige mensen beperkingen zien, zie jij mogelijkheden. Je zet je graag in voor jouw cliënten met een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking. Zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je gaat zelfstandig en doortastend te werk, maar neemt hun nooit de regie over hun eigen leven uit handen.

Herken je je in het bovenstaande? Dan ben jij de enthousiaste alleskunner die wij bij Ipse de Bruggen zoeken.


Samen wensen en kansen onderzoeken

Als PBGZ (persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg) ondersteun je cliënten in alle aspecten van hun leven. Je zorgt ervoor dat zij op lichamelijk, geestelijk én sociaal vlak tot bloei kunnen komen. Samen onderzoeken jullie wensen en kansen op het gebied van werk, vrijetijdsbesteding, relaties, seksualiteit, en persoonlijke ontwikkeling. Vervolgens stimuleer je hen om hun unieke mogelijkheden optimaal te benutten.

Bij het afstemmen van de zorg speel je als PBGZ een coördinerende rol. Voortdurend sta je in contact met de verschillende partijen rondom de cliënt: diens persoonlijk netwerk, werkgever en verschillende medische en paramedische zorgverleners.

Een uitdagende en veelzijdige baan dus als begeleider C of D, waarbij je de kans krijgt om écht het verschil te maken in het leven van jouw cliënten.

Ben jij geïnteresseerd? Bekijk dan nu onze PBGZ vacatures.

Neem contact op
PBGZ | Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten - Ipse de Bruggen, Zuid-Holland

Wil jij vrijwilliger worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!