0

Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Een echte zorgspecialist

Als sociaal pedagogisch hulpverlener ben je een echte zorgspecialist. Of je nu te maken krijgt met cliënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking, psychiatrische problematiek of een combinatie hiervan: jij hebt de kennis in huis om hen te ondersteunen in alle aspecten van hun leven.
Je hebt een scherp oog voor zowel behoeftes als mogelijkheden, en gebruikt jouw expertise om ervoor te zorgen dat cliënten optimaal tot bloei kunnen komen. Lijkt het jou spannend om cliënten met complexe of meervoudige problematiek te begeleiden? Dan vind je bij Ipse de Bruggen de uitdaging die je zoekt!


Begeleiden, ondersteunen en aansturen

Je draagt als begeleider de eindverantwoordelijkheid voor de zorg die wij bieden. Je bent niet uitsluitend met de cliënt zelf bezig, maar onderhoudt contacten met andere zorgprofessionals, en stuurt collega’s aan. Je kijkt altijd naar het totaalplaatje, en helpt om een ondersteunend netwerk op te bouwen rond de cliënt. Zo zorg je ervoor dat er zo goed mogelijk ingesprongen wordt op diens specifieke zorgvraag. Ook verricht je verpleegkundige handelingen, zoals het toedienen van medicatie.

Een veelzijdige baan dus, waarbij je te maken krijgt met de meest uiteenlopende vragen en uitdagingen. Je staat pal naast de cliënt, maar bewaart tegelijkertijd het overzicht op het volledige zorgproces.

Ben jij geïnteresseerd? Wij bieden een breed aanbod aan banen als begeleider D of E, stage en opleidingsplaatsen.

Bekijk dan nu onze SPH vacatures.

Neem contact op
SPH | Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten - Ipse de Bruggen, Zuid-Holland

Wil jij vrijwilliger worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!