0

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je een vacature gezien waarop je wilt reageren?
Klik op de knop "Solliciteer", en vul het online sollicitatieformulier in. Er wordt je vervolgens gevraagd om je CV en motivatie te uploaden. Als je alles goed hebt ingevuld, verschijnt er direct een bevestiging dat je sollicitatie succesvol is verzonden.

Solliciteer je voor het eerst?
Als je voor het eerst bij ons solliciteert, dan ontvang je na het verzenden binnen drie werkdagen een mail met een link naar Mijn sollicitaties, ons digitale sollicitatieportal. Check je postvak met ongewenste berichten als je niets hebt ontvangen. Klik op de link en maak direct een wachtwoord aan. Vanaf nu heb je toegang tot je eigen sollicitatieportal, en kun je het verloop van je sollicitatieprocedure op de voet volgen. Je inlognaam is het e-mailadres waarmee je hebt gesolliciteerd.

Heb je al eerder gesolliciteerd?
Als je eerder bij ons gesolliciteerd hebt, heb je al een account aangemaakt. Het makkelijkste is dan om eerst in te loggen, en vervolgens vanuit je eigen account te solliciteren. Je gegevens zijn dan al ingevuld. Controleer voor het verzenden van je sollicitatie wel even of al je gegevens nog actueel zijn.

En dan?
Als wij reageren op je sollicitatie, ontvang je altijd een mail.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Tips nodig?
Kijk op Sollicitatietips.

Nog vragen?
Neem contact met ons op.

 


Geen passende vacature? Meld je nu aan bij JobAlert!