0

Vakgebieden in de gehandicaptenzorg

Wij zijn op verschillende vakgebieden actief

Bij Ipse de Bruggen werken bijna 6.000 specialisten. Wij zien iedere medewerker als een specialist in zijn vak. Of je nu arts, begeleider, verpleegkundige of administratief medewerker bent.

Benieuwd waar wij jouw expertise kunnen gebruiken? Bekijk ons vacatureaanbod in jouw vakgebied!

Zorg

Je ziet wat ze zelfstandig kunnen doen, of samen met familie en vrienden. Je voelt aan wanneer iemand een duwtje in de rug nodig heeft, of een helpende hand.

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving? Dan is een baan in de zorg je op het lijf geschreven. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze visie delen; de vraag van de cliënt en zijn netwerk bepaalt wat jij doet. Dat kan variëren van hulp bij zelfzorg tot het aanleren van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk te leven.

Denk hierbij aan hun lichamelijke, psychische of sociale ontwikkeling, gezondheid en veiligheid. Of het aanbieden van een behandeling op maat aan cliënten met (ernstige) gedragsproblematiek.

Lees meer
Zorg

Management

Jij bent een echte teamplayer en weet medewerkers zo te motiveren dat ze het beste in zichzelf naar boven halen. Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Je weet welke ondersteuning zij nodig hebben om een optimaal leven te leiden.

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving? Dan is een leidinggevende functie bij Ipse de Bruggen iets voor jou.

Lees meer
Management

Administratie

Als administratief medewerker vervul je een spilfunctie bij Ipse de Bruggen. Je zorgt dat de administratie van jouw afdeling goed op orde is: vacatures worden op tijd afgehandeld, facturen op tijd betaald of je verzorgt een planning. En in een mum van tijd weet jij het bestand te vinden voor jouw manager.

Lees meer
Administratie

Facilitair

Onze cliënten wonen en werken in een schone en prettige omgeving. Om die omgeving zo te houden of nóg prettiger te maken voor de cliënten en onze collega's, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers.

Het vacature-aanbod op facilitair gebied is breed. Van catering tot schoonmaak, het onderhoud aan onze gebouwen, techniek, groenonderhoud, logistiek en vervoer: regelmatig zoeken wij mensen om dergelijke functies te vervullen.

Lees meer
Facilitair

Overig

Bij Ipse de Bruggen hebben we voornamelijk vacatures in het vakgebied Zorg, Management, Facilitair en Administratief. Af en toe zijn er bijzondere vacatures die net niet onder één van deze vakgebieden vallen.

Deze vacatures plaatsen we onder het vakgebied “Overig”.

Lees meer
Overig

Geen passende vacature? Meld je nu aan bij JobAlert!